Güncel Haberler

RESMİ: Pınar Karşıyaka’dan Yerli Takviyesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve ilk devre biterken ilk 8 sırada yer alıp Türkiye Kupası’na katılma şansını da zora sokan Pınar Karşıyaka‘da oyunculara cezalar kesilmiş ve kaptan Erdil Gülarslan da süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

Erdi’nin kadro dışı bırakılması ve Gailius’dan bir türlü istenen verimin alınamamasının ardından İzmir temsilcisi 3 numaraya bir takviye yaparak eski oyuncusu Birkan Batuk‘u sezon sonuna kadar Anadolu Efes‘den kiraladı.

1990 doğumlu olan 1.96 boyundaki Birkan, bu sezon Anadolu Efes forması ile 10 BSL maçında ortalama 7.3 dakika süre almış ve 0.6 sayı, 0.5 ribaund, 0.8 ribaund istatistikleri ile neredeyse hiç katkı verememişti.

Tecrübeli forvet 2009-12 arası 3 sezon boyunca Pınar Karşıyaka forması giymişti ve bu dönemde 105 maça çıkıp, 10.2 sayı, 1.5 asist, 1.6 ribaund istatistikleri yakalamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …