Güncel Haberler

Philadelphia Yine Zora Soktuğu Maçı Kazanmayı Bildi (Furkan 10 sayı)

Philadelphia 76ers NBA’in zayıf takımlarından Phoenix Suns‘a konuk olduğu maçtan 132-127’lik skorla galip ayrılmayı başardı.

Üçüncü çeyrekte farkı 30 sayıya kadar çıkaran 76ers, rehavete kapılınca Suns bu fırsatı değerlendirerek farkı kapattı. Ancak maça ilk beş başlayan temsilcimiz Furkan Korkmaz‘ın bitime 3 dakika kala fark 6 sayıyken gönderdiği kritik üçlük ile farkı 9 sayıya çıkartan 76ers sonrasında rakibinin çok da yaklaşmasına izin vermedi ve galibiyete ulaştı.

76ers’da maçın yıldızı 42 sayı, 17/19 serbest atış, 18 ribaund, 2 asist, 3 topçalma, 2 blokluk nefis performansıyla Joel Embiid olurken, Ben Simmons 29 sayı, 15/23 serbest atış, 3 ribaund, 6 asist ve J.J. Redick de 27 sayı, 5/8 3sayı, 4 ribaund, 4 asist, 2 topçalma ile onun en büyük yardımcıları oldular. İlk beş başlayan ve 30 dakika gibi çok iyi bir süre alan Furkan Korkmaz ise 2/2 2sayı, 2/7 3sayı isabet oranı ile 10 sayı üretirken, 4 ribaund, 3 asist, 1 topçalmayı da istatistiklerine ekledi.

Suns cephesinde ise Devin Booker 37 sayı, 15/17 serbest atış, 2 ribaund, 8 asist ile ön plana çıkarken, draftın 1 numarası DeAndre Ayton 18 sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 topçalma ve kenardan gelen Josh Jackson’ın 16 sayı, 6 ribaund, 4 asistlik performansları mağlubiyete engel olamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

1- FURKAN KORKMAZ:

2- JOEL EMBIID:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …