Güncel Haberler

Cleveland Farklı Kaybetmeye Devam Ediyor (Cedi 9 sayı)

NBA’in en kötü galibiyet yüzdesine sahip takımı Cleveland Cavaliers evindeki maçta Miami Heat‘e karşı hiç varlık gösteremedi ve 92-117’lik skorla hanesine bir mağlubiyet daha yazdırdı. Cavaliers bu sonuçla son 11 maçtaki 10.yenilgisini almış oldu.

Miami’de Dwyane Wade dinlendirilirken, Josh Richardson 24 sayı, 4/7 3sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyetin mimarı oldu. Kenardan gelen 2 isim Tyler Johnson 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 3 topçalma ve Derrick Jones Jr. da 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 topçalmalık performanslarıyla onun en büyük yardımcısı oldular.

Cleveland cephesinde sakatlıktan dönen 2 isim Tristan Thompson 14 sayı, 2 ribaund, 2 topçalma ve Rodney Hood 13 sayı, 2 ribaund, 2 topçalma takımlarını mağlubiyetten kurtaramadılar. İlk beş başlayan 29 dakika parkede kalan Cedi Osman ise vasat bir performans sergiledi. Milli oyuncumuz 0/1 2sayı, 2/5 3sayı, 3/3 serbest atış isabetleri ile 9 sayı üretirken 3 ribaund ve 3 asist de ekledi istatistiklerine.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …