Güncel Haberler

Harden Rekorları Kırmaya, Houston Kazanmaya Devam Ediyor!

Houston Rockets evinde ağırladığı Memphis Grizzlies‘ı James Harden‘ın rekor performansı ile 113-101 geçmeyi başardı ve üst üste 5.galibiyetine ulaştı.

Chris Paul’un sakatlığının devam etmesi ve Eric Gordon’un dinlendirilmesiyle sahne tamamen James Harden‘e kaldı. Son maçlarda alev alan süper yıldız Memphis’e de acımadı, 43 sayı, 6/12 3sayı, 10 ribaund, 13 asist ile kariyerindeki 39.triple-double’a imza atarken son 8 maçta en az 35 sayı ve 5 asist üreten Harden, 7 kez ile NBA rekorunu elinde bulunduran Oscar Robertson’u da geçmiş oldu.

Houston cephesinde Clint Capela 19 sayı, 13 ribaund ve kenardan gelen Gerald Green de 18 sayı, 6/11 3sayı, 5 ribaund ile galibiyet yolunda önemli katkılar verdiler.

Misafir takım Grizzlies’da Kyle Anderson 20 sayı, 3 ribaund, 5 asist, 3 topçalma ile yıldızlaşırken, Mike Conley 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Marc Gasol 14 sayı, 12 ribaund, 4 asist, 2 topçalma ve kenardan gelen Jeff Green de 17 sayı, 6 ribaund, 2 asist  ile iyi mücadele eden isimlerdi.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/9ykZ5j9qH-A

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …