Güncel Haberler

Harden Rekorları Kırmaya, Houston da Kazanmaya Devam Ediyor!

Houston Rockets konuk olduğu maçta New Orleans Pelicans‘ı 108-104 yenerken sezonun favori MVP adaylarından James Harden bir kez daha adını tarihe yazdırmayı başardı.

Üst üste 7 maçta en az 35 sayı ve 5 asist ile oynayan Harden, NBA efsanelerinden Oscar Robertson’dan sonra bunu başarabilen ilk oyuncu oldu.

Houston’da Harden, 41 sayı, 7/17 3sayı, 9 ribaund, 6 asist, 3 topçalma, 2 blok ile mükemmel bir performans sergilerken, Eric Gordon da 21 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile ona destek oldu. Koç D’Antoni bu maçta sadece 8 oyuncusuna süre verdi.

Pelicans’da ise son günlerin formda yıldızı Anthony Davis 22 sayı, 11 ribaund, 3 topçalma ile kendi standartlarına göre sıradan bir maç çıkarırken, Julius Randle 23 sayı, 11 ribaund, 4 asist, 2 topçalma, E’Twaun Moore 21 sayı, 7 ribaund ve Jrue Holiday 20 sayı, 6 ribaund, 9 asist ile iyi bir gece geçirseler de Harden’ı durduramadılar ve mağlubiyete engel olamadılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/VUza-Din8dI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …