Güncel Haberler

Cleveland, Cedi’nin Ön Plana Çıktığı Maçta Atlanta’ya da Kaybetti…

Cleveland Cavaliers deplasmanda konuk olduğu Atlanta Hawks‘a da 108-111 kaybederek serbest düşüşünü sürdürdü. Cleveland şuanda 8-29 galibiyet oranı ile NBA’in en kötü takımı konumunda.

Cedi Osman 36 dakika parkede kalırken 4/6 serbest atış, 2/4 3sayı, 6/8 2sayı isabetiyle 22 sayı üretti ve takımının en skorer ismi oldu. Milli oyuncumuz ayrıca istatistiklerine 8 ribaund ve 3 asist de ekledi. Cleveland’da Larry Nance Jr. 18 sayı, 15 ribaund, 7 asist, 4 topçalma, Collin Sexton 18 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Alec Burks 17 sayı, 5 ribaund, 5 asist, 2 topçalma ile diğer ön plana çıkan isimler oldular.

Ev sahibi Atlanta’da ise, Trae Young 21 sayı, 3 ribaund, 9 asist, John Collins 14 sayı, 12 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen 41 yaşındaki veteran yıldız Vince Carter 21 sayı, 4/7 3sayı, 4 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular. 

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …