Güncel Haberler

Harden Noel Gecesinde Oklahoma’yı Üzdü!

Houston Rockets Noel gecesi maçında sahasında konuk ettiği Oklahoma City Thunder‘ı süper yıldızı James Harden‘ın etkili performansıyla 113-109 yenmeyi başardı.

Rockets’da üst üste 7 maç boyunca en az 30 sayı bulmayı başaran James Harden, bu maçta da 41 sayı (5/16 3sayı), 6 ribaund, 7 asist ile etkili bir performans sergileyerek takımını galibiyet taşıdı. İsviçreli uzun Clint Capela 23 sayı, 16 ribaundla double-double yaparken, sakatlığı devam eden Chris Paul ise forma giyemedi.

Thunder’da ise son günlerin formda ismi Paul George 28 sayı (4/9 3sayı), 14 ribaund, 2 asist, 3 topçalma ile double-double yaparken, Russell Westbrook ise 21 sayı, 9 ribaund, 9 asist ile triple-double’ı kokladı. Ancak bu iki yıldızın performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- JAMES HARDEN:

https://www.youtube.com/watch?v=rsit6jWltWg

2- MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …