Güncel Haberler

Blatt, LeBron’u Anlattı: “Aramızda Bir Nehir Vardı”

Koç David Blatt, Cleveland’dan ayrılmasından bu yana ilk defa LeBron James’le ilişkisi hakkındaki konuştu. Yunanistan’ın EuroLeague devi Olympiakos’un koçu David Blatt ülkenin televizyon kanallarından Cosmote tv‘de Pick and Roll programına röportaj verdi.

Tecrübeli koç ilk defa LeBron James’le aralarındaki görüş ayrılığı ile alakalı konuştu:

“Cleveland’da bana adaletsiz davranılmadı, sonuçta bana işi onlar verdi. Geriye bakınca zamanlamanın doğru olmadığını, uzun solukta yanlış olduğunu düşünüyorum. aslına bakarsan bu nedenle de şu an NBA’de değilim ve bu şu an özlediğim bir şey de değil. NBA Finali’nde koçluk yapmış, doğu konferansı şampiyonluğu almış bir koçum neticede.”

LeBron’un kendisini kabullenemediği sorusuna da Blatt şu cevapı verdi:

“Beni kabullenmediğini hiç hissetmedim, ama basketbola farklı bakıyoruz. O yaşamı boyunca bir NBA oyuncusu, tarihin gördüğü en büyük oyunculardan biri. Ben ise ilk kez NBA’de koçluk icra eden, kariyerinin tamamını Avrupa’da geçirmiş bir koçtum. Aramızda büyük bir dere vardı. Ne yazık ki burada büyük dere diyince aklıma Hades’e giden Styx geliyor.”

Yunan televizyonuna konuşan Blatt, LeBron’la arasındaki nehrin ismini Yunan mitolojisinde canlılarla ölüleri ayıran nehirden seçerek ince bir mesaj da verdi.

Blatt kariyerinde tekrar oynamak istediği maç olarak da bir NBA maçını seçti: “NBA Finali’nin dördüncü maçı. Warriors‘a karşı 2-1 öndeydik. Kevin Love ve Kyrie Irving sakattı. O maçı tekrar oynamak arzu ederdim.”

EuroHoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …