Güncel Haberler

Curry & Durant A.Ş. Clıppers’ı Son Nefeste Devirdi!

Golden State Warriors evinde ağırladığı Los Angeles Clippers karşısında maçın büyük bir bölümünü geride götürmesine rağmen Curry’nin insan üstü performansı eşliğinde 129-127 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Warriors son 10 maçtan 8.galibiyetini çıkarmış oldu.

Bitime 20 saniye kala Avery Bradley, Clippers adınna 127-127 beraberliği sağladı. Golden State Warriors son hücumda topu Curry’e teslim etti. Yıldız oyuncu karşısında Harrell’i görüp ters eşleşmeyi yakalayınca direkt çembere gitti ve bulduğu sayıyla da bitime 0.5 saniye kala takımını 2 farkla öne geçirdi. 

Clippers’ın güçlü rakibi karşısında maçın bu kadar içinde kalabilmesinin temel nedeni 3 sayılık atışlardı. Misafir takım ilk yarıda %81 (13/16) isabet oranı ile bir devre için üçlük rekoru kırarken, maçı da %78 (18/25) gibi muazzam bir isabet oranı ile tamamladılar.

Warriors’da Stephen Curry 42 sayı (6/15 3sayı), 6 ribaund, 2 asist, Kevin Durant 35 sayı, 12 ribaund, 5 asist, ve Draymond Green de 14 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 5 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Clippers cephesinde Tobias Harris 32 sayı (6/7 3sayı), 9 ribaund, 2 asist, Lou Williams 25 sayı, 2 ribaund, 9 asist, Danilo Gallinari 25 sayı (5/5 3sayı), 11 ribaund, 3 asistle maçın bu kadar çekişmeli geçmesini sağlayan isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …