Güncel Haberler

Afyon Genel Menajeri Küce: “TV sahibi ya da büyük kulüpleri kollamayın”

Afyon Belediyespor Genel Menajeri Cömert Küce, Türk Telekom‘a kaybettikleri maçın ardından sosyal hesabından paylaşım yaparak hakem yönetimini eleştirdi.

Küce şunları yazdı:

“Adalet hepimize lazım. TV sahibi ya da büyük kulüp kollamayalım. Basketbolu tüm ülkeye sevdirmekse amaç, özellikle Anadolu’ya, bırakın mücadelemizi eşit şartlarda yapalım.”

Afyon Genel Menajeri konuyla ilgili sorular üzerine de şöyle konuştu:

“Sadece bu maç için değil, bütün maçlarda dayak yiyoruz ama fauller bizim aleyhimize çalınıyor. Şikayet ettiğimizde de ‘Afyon düşmez’ diyorlar. Belki play-off oynamak istiyoruz.

Türk Telekom maçında 6 serbest atış kullandık, gerçekte ise 2. Dört serbest atış çeşitli periyodlarda taktik faul sırasında geldi. Rakibimiz ise 18 serbest atış kullanmış. Çalınan faullere bakarsanız biz kural dışı sertlik yapmışız. Maçı yeniden izleme olanağı olanlar lütfen elini vicdanına koyup gerçeğin böyle olup olmadığına karar versin.”

Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …