Güncel Haberler

Zeljko Obradovic: “Normal olan Galatasaray’ı tebrik etmek, çünkü çok iyi oynadılar.”

Fenerbahçe Beko’nun başantrenörü Zeljko Obradovic ve Sırp oyuncu Marko Guduric, Galatasaray mağlubiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Koç Zeljko Obradovic, “Normal olan Galatasaray’ı tebrik etmek, çünkü çok iyi oynadılar. Sahaya çok büyük bir istekle çıktılar. İlk saniyeden itibaren bu belliydi ve çok agresif oynadılar. Bizim için durum bunun tam tersiydi. Basketbol için önemli olan her noktada onlar bizden çok daha iyiydi. Bir kere daha onları tebrik etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Maç öncesinde oyuncularda motivasyon eksikliği fark edip etmediğine ilişkin soruya Obradovic şu şekilde cevap verdi:

“Galatasaray ile oynamanın ne kadar büyük ve önemli bir şey olduğunu bilerek çıktık ve hazırlık şeklimiz her zamanki gibiydi. Hatta Buducnost’ta vaktimiz vardı ve orada da antrenman yaptık. Galatasaray maçının ne kadar büyük bir derbi olduğunu bilerek çıktık.”

Saha içerisindeki atmosferin oyuncular üzerindeki etkisine ilişkin yöneltilen soruya ise, “Bugün oynadığımız şekilde oynarsak bir şeylerin olduğu doğru. Ama bu takım buradaki atmosfere benzer atmosferi olan sahalarda oynadı. Oyunculara hep maça odaklanmalarını söylüyoruz. Saha dışında olanlara değil. Gerçek olan biz bugün kötü bir oyun oynadık.” şeklinde yanıtladı.

Marko Guduric ise, “İlk olarak Galatasaray’ı tebrik etmek istiyorum. Biz çok iyi bir enerjiyle oynamadık ve bu tip maçlar için çok yüksek enerjili oynamanız gerekiyor. Bu yüzden de maçı kaybettik.” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …