Güncel Haberler

Real Madrid Deplasmanda da Kazanmaya Devam Ediyor

Turkish Airlines EuroLeague‘in 14.maç gününde Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Bayern Münih‘i 82-72 mağlup etti ve rakibinin 3 maçlık galibiyet serisine noktayı koydu. 

Maça etkili başlayan Real Madrid, ilk yarının sonunda 26-41’lik skorla üstün olan taraftı. Konuk ekip, üçüncü çeyreğin büyük bölümünde farkı korumasına rağmen son bölümde etkili olan ve performansını son çeyreğe de taşıyan Bayern Münih, farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başardı. Ama son bölümde hata yapmayan Real Madrid, karşılaşmayı 72-82’lik skorla kazanan taraf oldu.

Real Madrid maçı öncesindeki 5 maçında 4 galibiyet alan ve üst üste 3 galibiyet alarak bu maça çıkan Bayern’in serisi sona ererken Alman ekibi, toplamda da 7. yenilgisini almış oldu. Real Madrid ise 14. maçındaki 12. galibiyetiyle temsilcilerimizden lider Fenerbahçe Beko’yu takibini sürdürdü.

Bayern Münih’te Stefan Jovic 11 sayıyla takımının en skorer ismi olurken Petteri Koponen, Nihad Dedovic ve Danilo Barthel 10’ar sayıyla oynadılar. Alman ekibinde son haftaların formda ismi Derrick Williams ise verimsiz bir performans sergileyerek 7 sayı üretti.

Real Madrid’de Anthony Randolph 22 sayıyla maçın en skorer ismi olmayı başarırken Sergio Llull de 19 sayı, 6 asist ile mücadele etti.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …