Güncel Haberler

Milano’dan OAKA Baskını!

Turkish Airlines EuroLeague‘de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle koç Xavi Pascual ile yollarını ayıran Panathinaikos, sahasında konuk ettiği AX Olimpia Milan‘a 86-83 mağlup oldu. 

Bu maç öncesine kadar oynadığı son 5 maçta 4 yenilgi alan Panathinaikos’ta koç Xavi Pascual ile yollar ayrılmıştı.

Yeni koçu Pitino göreve başlamadan yardımcı antrenörleriyle maça çıkan Panathinaikos, yine istediği sonucu alamadı ve rakibine 86-83 mağlup oldu. Son 6 maçta 5. yenilgisini alan Panathinaikos, toplamda da 8. kez mağlup oldu. EuroLeague’deki son 5 maçını kaybeden Olimpia Milan ise bu kötü seriyi sonlandırdı ve toplamda da 7. galibiyetini elde etti.

Panathinaikos’ta Nick Calathes 25 sayı, 11 asist ile öne çıkarken Nikos Pappas 13, James Gist 12 sayı üretti. AX Olimpia Milan’da ise Arturas Gudaitis 20 sayı, 8 ribaunt ile yıldızlaşırken Curtis Jerrells 15, Mike James 12 sayı, 8 asistle oynadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …