Güncel Haberler

Cleveland Beklendiği Gibi Toronto Deplasmanında Direnemedi (Cedi 12 sayı)

Cleveland Cavaliers Doğu Konferansı lideri Toronto Raptors karşısında deplasmanda beklendiği üzere direnç gösteremedi ve 110-126 kaybetti. Bu sonuçla Cleveland 33.maçında 25.mağlubiyetini almış oldu.

Cedi Osman ilk beş başladığı maçta 22 dakika parkede kalırken, 12 sayı (4/5 serbest atış, 0/3 3sayı, 4/5 2sayı), 3 ribaund istatistikleri ile katkı verdi. Cleveland’da Jordan Clarkson 20 sayı (4/9 3sayı), Collin Sexton 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Larry Nance Jr 16 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 2 blok ile oynadı.

Toronto’da ise Kawhi Leonard 37 sayı (11/12 serbest atış) ve 6 ribaundla yıldılaştı. Kyle Lowry, Serge Ibaka, Danny Green ve Jonas Valanciunas sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, OG Anunoby 21 sayı (3/7 3sayı), 8 ribaund, Pascal Siakam ise 15 sayı, 10 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile galibiyetin mimarlarından oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …