Güncel Haberler

Koç Bulkaz Uşak’ta Birlikte Başarılara İmza Attığı Eski Oyuncusunu İstiyor

Geçtiğimiz haftalarda ADATIP Sakarya BŞB‘nin başına geçen koç Ozan Bulkaz, Douglas, Salumu ve Nnoko’nun yerlerine takviye yapmanın peşinde. Son olarak pota altına Skylar Spencer’ı transfer etmişlerdi. Şimdi de kısa rotasyonu için transfere hazırlanıyorlar.

Muratbey Uşak Sportif’de koç Ozan Bulkaz yönetiminde özel bir hikaye yazılmıştı ve bu hikayenin ilk bölümdeki baş rollerinden biri kuşkusuz Justin Carter‘dı. Şimdi koç Bulkaz tecrübeli oyuncusunu bu kez Sakarya’da kurmaya çalıştığı yeni yapılandırmaya getirmek istiyor. Şuanda boşta olan oyuncu ile kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği ve anlaşmanın yakın zamanda imzalanabileceği söyleniyor.

1.93 boyunda olan 1987 doğumlu Carter, geçtiğimiz sezon Astana forması mücadele etmişti. VTB Lig’de 22 maça çıkmış ve 17.0 sayı, %33.6 3sayı, 5.3 ribaund, 3.9 asist, 1.6 topçalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Editör Yorumu:

Carter, lider kimliği, yüksek atletizmi, deliciliği ve açık alandaki etkinliği ile halen özel bir skorer. Uşak’da koç Bulkaz ile aralarındaki uyumu da düşündüğümüzde tekrar bir araya gelmeleri bence zor durumda olan Sakarya için gayet olumlu bir hareket olacaktır. Douglas’ın ayrılmasının ardından takımda boşalan liderlik koltuğunu da doldurabilecek, oyunun iki alanında da ortaya koyduğu enerjisi artı tecrübesi ile diğer takım arkadaşlarını da olumlu destekleyecek bir isim. Bu transfer gerçekleşirse spektaküler smaçlarını tekrar izlemek hayli keyifli olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …