Güncel Haberler

RESMİ: Sakarya Yeni Uzununu Açıkladı

Finansal problemler yaşadığı için önce koç Ernak ile yollarını ayıran ve göreve koç Bulkaz’ı getiren Adatıp Sakarya BŞB şimdide Salumu, Nnoko ve Douglas’ın yerlerini doldurmak adına hamleler yapıyor. İlk olarak pota altına takviye yaptılar ve Skylar Spencer ile anlaştılar.

2.06 metre boyundaki 1994 doğumlu Spencer, bu sezon Romanya’nın CSM Steaua Bucuresti takımında forma giyiyordu. Takımı ile FIBA Europe Cup’da 6 maçta görev almış ve ortalama 34.0 dakika parkede kalırken 16.0 sayı, %56.0 serbestatış, 9.8 ribaund, 1.0 asist, 2.5 blok, 1.5 topçalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Editör Yorumu:

Genç uzun sezona İstanbul BBSK’da başlayan ancak beklentilerin altında kaldığı için yolların ayrıldığı Shevon Thompson’a benzer özelliklere sahip. Ribaundlarda etkili, mobil bir uzun ve blok tehditi de var ancak hücumdaki silahları sınırlı. Şut tehditi olmadığı gibi alçak postta birebir etkinliği de vasat. Sadece atletik özellikleri ve uzun kollarının avantajıyla ikili oyunlar sonrası bitirici olarak kullanabilecek bir uzun. Solak oyuncu çember koruyucusu olarak faydalı olabilir ancak ikili oyun savunmasında ağır ayakları ile Sakarya savunmasının zayıf noktası olabilir. Özetle genç, tecrübesiz ve sınırlı yeteneklere sahip sıradan bir oyuncu transfer etti Sakarya…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …