Güncel Haberler

Zeljko Obradovic: “Uzun yıllardır aynı koçla ve oyuncu kadrosuyla çalışan bir takıma karşı oynayacağız.”

Fenerbahçe BEKO, Turkish Airlines EuroLeague’in 13.haftasında 18 Aralık Salı günü 20.45’te CSKA Moskova‘yı konuk edecek. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde Başantrenör Zeljko Obradovic ve Sırp skorer Marko Guduric açıklamalarda bulundu.

Koç Obradovic çok iyi bir oyun ortaya koymaları gerektiğine vurgularken, Marko Guduric ise salonun dolu olmasını ve taraftarların kendilerini bir kez daha çok iyi bir şekilde desteklemelerini beklediğini belirtti.

Zeljko Obradovic: “Uzun yıllardır aynı koçla ve oyuncu kadrosuyla çalışan bir takıma karşı oynayacağız. Önemli olan şey ise oyunlarında bu sezon bazı değişiklikler yapmış olmaları. Buna hazır olmak zorundayız. CSKA’nın maçın ilk anından son saniyesine kadar savaşan bir ekip olduğunu biliyoruz. Her pozisyonda çok yetenekli bir takımdan bahsediyoruz. EuroLeague’de kazanmaya devam etmek istiyorsak, çok iyi bir oyun ortaya koymalıyız.” ifadelerini kullandı.

Marko Guduric ise, “Çok zor bir maç olmasını bekliyoruz. İki takım da liderlik mücadelesi veriyor. Elbette bu karşılaşma önemli olacak. Ama daha da önemli olan, maç için hazırladıklarımızı parkeye yansıtarak iyi bir mücadele ortaya koyabilmemiz ve herkesin sağlıklı kalabilmesi olacaktır. Salonumuzun dolu olmasını ve taraftarlarımızın bizi bir kez daha çok iyi bir şekilde desteklemelerini bekliyorum.” dedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …