Güncel Haberler

Bayern Munich, Zalgiris Kaunas’ı Eli Boş Gönderdi!

Turkish Airlines Euroleague 12. hafta maçında Bayern Munich konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı 88-84 yenmeyi başardı. Ev sahibinde sakatlıkları bulunan Devin Booker ile Milan Macvan ve misafir takımda ise Nate Wolters ile Antanas Kavaliauskas forma giyemediler.

Karşılaşmanın ilk bölümünde Bayern Münih’te Jovic, Zalgiris Kaunas’ta Davies ön plana çıkarken televizyon molasına ev sahibi takımın 9-6’lık üstünlüğüyle girildi. Mola dönüşü kontrolü elinde tutan Alman temsilcisi, ilk periyodu 18-12 önde tamamladı. 2.çeyrek ise yüksek skorlu geçti. Bayern Münih’i Williams, Lo ve Dedovic, Zalgiris Kaunas’ı Westermann, Milaknis ve Walton taşırken ev sahibi takım, soyunma odasına 46-38 önde gitti.

Zalgiris Kaunas ikinci yarının hemen başında kontrolü ele geçirdi. Konuk ekip Ulanovas, Davies, White ve Westermann ile oyuna ortak olurken Bayern Münih, son 10 dakikalık bölüme 63-61 önde girdi. Son çeyrek büyük bir çekişmeye sahne oldu. White, Davies ve Westermann ile geri dönmeye çalışan Zalgiris Kaunas karşısında Williams, Lucic ve Dedovic ile maç sonunu daha iyi oynayan Bayern Münih, karşılaşmadan 88-84 galip ayrıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …