Güncel Haberler

Resmi: Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Yeni sponsoru BEKO Oldu

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının yeni sponsoru BEKO oldu. Anlaşmanın 2.5 yıllık imzalanması bekleniyor.

Bilindiği gibi Fenerbahçe ilk olarak Ülker’le atılım yapmış, daha sonra da Doğuş Grubu’nun sponsorluk desteğini alınmıştı.

Kulüpten yapılan açıklama:

“Dünyanın önde gelen beyaz eşya markası BEKO ile kulübümüz arasında yapılacak bu heyecan verici iş birliği, 16 Aralık Pazar günü Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda düzenlenecek buluşma ile kamuoyuna duyurulacak.

Başkanımız Ali Y. Koç ve yöneticilerimiz, Fenerbahçe Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu ve Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularının katılımıyla gerçekleştireceğimiz basın toplantısı saat 11.15’te gerçekleştirilecektir.

Sponsorumuz BEKO’ya Fenerbahçe ailemize hoş geldin diyor takımımıza Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Euroleague’de sonsuz başarılar diliyoruz.”

BEKO hakkında:

130’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Beko, 1955 yılından bu yana tüketicilerinin hayatlarını kolaylaştıran ve iyileştiren çözümler geliştiriyor. Avrupa’da solo beyaz eşya pazarının, İngiltere ve Polonya’da toplam beyaz eşya pazarının lideri Beko, 2017 yılından bu yana da çocuklarda obeziteyle mücadele amacıyla “Eat Like A Pro” (Şampiyonlar Gibi Beslen) girişimini yürütüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …