Güncel Haberler

Furkan Formayı Kaptı Koçun Güvenini Boşa Çıkarmadı!

Muscala ve Butler’ın kadroda yer almadığı maçta ilk 5 başlayan genç yıldızımız Furkan Korkmaz, etkili bir performans sergileyip alkışları toplasa da Philadelphia 76ers‘ın evinde Brooklyn Nets‘e 127-124 yenilmesine engel olamadı. Bu sonuçla 76ers evinde oynadığı 16 maçta 2.yenilgisini almış oldu.

Furkan Korkmaz 2/3 3sayı, 6/11 2sayı isabetiyle 18 sayı bularak kariyer rekorunu tekrarladı. Milli basketbolcumuz 35 dakika parkede kaldığı maçta, 6 asistle ve 3 top çalma ile üç departmanda kariyer rekorunu kırdı, ayrıca 3 de ribaund aldı.

Maç boyunca dış şut savunmasında sınıfta kalan 76ers son bölümde yaptığı etkili baskıyla rakibine yaklaştı ama son sözü söylemedi. Joel Embiid (33 sayı, 2/3 3sayı, 17 ribaund, 6 asist) yıldızlaşırken, Furkan dışında Ben Simmons (22 sayı, 8 ribaund, 7 asist, 4 topçalma) ve kenardan gelen T.J. McConnell (17 sayı, 2 ribaund, 4 asist) önemli katkı veren diğer isimler oldular.

Nets cephesinde ise Allen Crabbe (20 sayı, 4/8 3sayı, 5 ribaund, 2 topçalma) ve kenardan gelen Spencer Dinwiddie (39 sayı, 4/6 3sayı, 13/14 serbestatış, 2 ribaund, 5 asist) galibiyetin mimarları oldular. 

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …