Güncel Haberler

Bahçeşehir Koleji’nden Skorer Takviyesi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin flaş takımlarından bir olan Bahçeşehir Koleji, son maçlarda Can Altıntığ ile Emir Preldzic’in sakatlıkları artı Chris Babb ile Andy Rautins’den bir türlü istenen verimin alınamamasının ardından play-off hedefinden kopmamak adına önemli bir takviye yaptı.

TimeOut’un haberine göre geçtiğimiz sezon AEK forması ile FIBA Şampiyonlar Ligi kupasına uzanan tecrübeli skorer Manny Harris‘i kadrolarına katacaklar. Harris Ekim ayında 7DAYS EuroCup ekiplerinden Lietuvos Rytas ile anlaşmış ancak Litvanya macerası çok kısa sürmüştü.

Editör Yorumu:

Ülkemizde Türk Telekom ve Eskişehir formaları ile de izlemiş olduğumuz 1.96 boyundaki 1989 doğumlu Harris özel bir skorer, gerek dış şutlarla gerekse çabukluğu ve atletik özellikleri sayesinde yaptığı öldürücü penetrelerle her savunmanın başına bela olabilen bir isim. Fakat mental olarak istikrarsız olması ve uyumsuz bir oyuncu olması onu şimdiye kadar önemli kontratlar almaktan alıkoydu. Colom yönetiminde tepe ikili oyunlarını etkili oynayan ve sonrasında ceza atıcılarına önemli fırsatlar yaratan Bahçeşehir’de Harris’in Babb ve Rautins’den gelmeyen katkının gelmesi bekleniyor. Diğer taraftan eğer bu transfer gerçekleşirse topla kendi skorunu yaratabilmesi ile Colom’un yaratıcılığına da alternatif olabilecek, birebirleri ile önemli skor katkısı yapabilecek bir oyuncu Harris. Ancak onun da savunmada mesai harcama konusunda ciddi problemleri olduğunu da unutmamak gerekli.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …