Güncel Haberler

Doncic Bir Kez Daha Dallas’a Maçı Kazandırdı!

Henüz 19 yaşında bir çaylak olan Luka Doncic, Dallas Mavericks‘in direksiyonu kendisine teslim ettiği kritik maçta sahasında ağırladığı Houston Rockets‘ı 107-104 geçmeyi başardı. Dallas bu sonuçla evindeki galibiyet serisini 9 maça çıkardı ve bu alanda şampiyon olduğu 2011’den kalan rekorunu yakaladı.

Son 3 dakikaya Houston 102-94 önde başladı ama Doncic sahneye çıktı ve üst üste gönderdiği 3 üçlük ve 1 orta mesafe şut ile takımına tek başına 11-0’lık bir seri kazandırdı, skoru 107-104’e getirdi. Sonrasında Gordon, Houston adına maçı uzatmaya götürebilecek son saniye üçlüğünden yararlanamadı ve skor 107-104 olarak resmileşmiş oldu.

Sloven yıldız 32 dakika parkede kalırken 21 sayı, 3/7 3sayı, 7 ribaund, 3 topçalma ile mücadele etti. Wesley Matthews (21 sayı, 4/7 3sayı, 3 ribaund, 3 asist) ve DeAndre Jordan da (12 sayı, 20 ribaund, 2 asist, 2 topçalma) galibiyetin diğer mimarları oldular Dallas cephesinde.

Rockets’da James Harden (35 sayı, 6/16 3sayı, 4 ribaund, 8 asist) ve Chris Paul’un (23 sayı, 3/7 3sayı, 2 ribaund, 8 asist) etkili performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- LUKA DONCİC’in PERFORMANSI

https://youtu.be/GEjGXpmg9gk

2- MAÇIN ÖZETİ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …