Güncel Haberler

Beşiktaş SJ – Darüşşafaka Tekfen Karşılaşmasının Ardından Koçların Görüşleri

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 10. haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Darüşşafaka Tekfen‘i 81-72’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın koçu da görüşlerini dile getirdiler

Dusko Ivanovic: “Tempoyu Ele Geçirmemiz Maçı Bize Getirdi”

Beşiktaş Sompo Japan’da başantrenör Dusko Ivanovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Bizim için önemli bir galibiyet. Rakibimiz maça çok iyi ve kararlı başladı. İlk 3-4 dakika bizim için kötüydü, bizim adımıza maçın da en kötü bölümü bu kısımdı. Tempoyu ele geçirmemiz maçı bize getirdi. Bu kadar zor bir maçta taraftarın yanımızda olması ve bizi desteklemesi çok önemliydi.” ifadelerini kullandı.

Fatih Emre Gezer: “Dış Şutları Sokmakta Problem Yaşadık”

Sıkıntılı bir hafta geçirdiklerini belirten Darüşşafaka Tekfen Antrenörü Fatih Emre Gezer ise maçla ilgili şunları kaydetti: “Mental olarak oyuncuları hazırlamaya çalıştık. Duygusal olarak kontrol dışına çıkmamaya çalışıyoruz. Büyük bir bölümünde oyunu kontrol ettik. Rotasyonumuzu çok fazla kullanamadık. Hücum anlamında sıkıntılar yaşadığımızda aynı oyuncularla devam etmek zorunda kaldık, maçın sonunda bire birlerde kötü reaksiyon vermemize sebep oldu. Verilen efordan memnunum. Bir maçta bir şeyi bir yere getirmek söz konusu değil. Oyuncularımın ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarından eminim. Dış şutları sokmakta problem yaşadık, orada maçı koparabilirdik. Beşiktaş kendi evinde güçlü bir takım.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …