Güncel Haberler

Rockets, Jazz’dan Fark Yedi (Gobert diskalifiye)

Houston Rockets deplasmanda Utah Jazz karşısında darma dağan oldu ve 91-118 kaybetti.

Utah’ın en önemli silahlarından biri olan Fransız uzun Rudy Gobert, ilk periyodun 3. dakikasında ters eşleşme sonucunda James Harden’e post up yaparken sol elini hafifçe kullandı ancak Harden kendisini yere atarak rakibine hücum faul çaldırdı. Henüz maçın başında ikinci faulünü alan Gobert kenara alınırken hakemlere sinirlenip masadaki sularına tokat attı. Şu şişeleri sahaya düşerken Gobert de diskalifiye edilerek soyunma odasına gönderildi.

Rockets, rakibin en önemli savunma parçalarından biri olan Gobert’in yokluğunda dahi hücumda vasat bir maç çıkardı. James Harden (15 sayı, 6 ribaund, 2 asist), Chris Paul (12 sayı, 5 asist) ve Clint Capela (12 sayı, 10 ribaund, 2 blok) oldukça kötü bir maç çıkardılar.

Jazz ise Gobert’in yokluğunu Derick Favors‘ın (24 sayı, 10 ribaund) etkili performansıyla pek hissetmezken, Joe Ingles (18 sayı, 4/6 3sayı, 6 ribaund, 3 asist, 2 topçalma), Ricky Rubio (13 sayı, 3 ribaund, 6 asist) ve kenardan gelen Dante Exum (15 sayı, 2 ribaund, 5 asist, 2 topçalma) galibiyete destek olan diğer isimler oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- RUDY GOBERT’İN DİSKALİFİYE EDİLDİĞİ POZİSYON:

2- MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …