Güncel Haberler

Celtics Şükran Günü Rövanşında Knicks’e Acımadı!

Boston Celtics TD Garden’de konuk ettiği New York Knicks‘e acımadı ve 128-100 gibi can yakıcı bir skorla kazanmayı bildi.

Boston Celtics kötü gittiği dönemde, Şükran Günü sırasında, ligin zayıf ekiplerinden New York Knicks’e kaybederek soğuk bir duş almış, takımda tehlikeli çanları çalmaya başlamıştı. Ancak bu kez hata yapmadılar ve evlerindeki maçta Knicks’i 128-100 gibi net bir skorla mağlup ettiler.

Maça etkili başlayan ve Celtics, zayıf rakibi karşısında maç boyunca hiç geri düşmedi ve kontrolü hep elinde tuttuğu maçtan rahat bir galibiyet çıkardı.

Knicks’de Tim Hardaway Jr. (22 sayı, 6/13 3sayı, 2 asist), Emmanuel Mudiay (17 sayı, 2 ribaund, 6 asist) ve Noah Vonleh’in (12 sayı, 10 ribaund, 3 asist, 2 topçalma) performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Celtics’de ise Kyrie Irving (22 sayı, 3/6 3sayı, 4 ribaund, 8 asist), Al Horford (19 sayı, 12 ribaund, 3 asist, 4 blok), Jayson Tatum (17 sayı, 3/5 3sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 topçalma) ve kenardan gelen Jaylen Brown (21 sayı, 3 ribaund, 2 asist) ile galibiyetin mimarları oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …