Güncel Haberler

Ataman: “Kural hatası var, Euroleague’e itirazda bulunacağız.”

Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, Real Madrid‘e son topta kaybettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu:

“Harika bir maç çıkardık, maçı domine ettik. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Ancak maçı 14 sayıya çıkardıktan sonra oyuna saygı duymayı bıraktık, hatalarımız çok arttı. Çok fazla boş atış kaçırdık. Bu şutları ilk 35 dakika sokmuştuk aslında. Belki kısa bir süre onlar maçı önde götürdü ama çok büyük bölümünde kontrol bizdeydi. Maçın sonunda öne geçip kazandılar.

“İtiraz ediyoruz”

Bugün Euroleague’in iki iyi takımı sahadaydı. Oynadığımız iyi oyunla Euroleague’i kazanabileceğimizi gösterdik. Ayrıca bugün bir kural hatası vardı. Yönetimle de konuştum, maçın tekrarını isteyeceğiz. Dunston’a çalınan teknik faulden sonra normalde Real hücumunun kaldığı yerden devam etmesi gerekiyordu. Ancak süreyi 14’e aldılar. Biz o anda 2-3 kez itiraz ettik ama “Hayır!” cevabı geldi, yanıt alamadık. Maçın tekrarını talep ediyoruz.

“Efes tarihinin en kalabalık maçı”

Abdi İpekçi daha küçük bir salon olduğu için bunu söylüyorum. Sanırım bugün Efes tarihinin en çok seyirciyle oynanan maçı oldu. Taraftarlarımızın odak noktası fanatizmden ziyade basketbol sevgisi, bu bizi çok ileri götürecek.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …