Güncel Haberler

Kawhi ve Toronto Doğu’nun Zirvesindeki Kapışmada Philadelphia’yı Geçti (Furkan 7 dakika)

Toronto Raptors Kanada’da ağırladığı rakibi Philadelphia 76ers‘ı 113-102 yenerek rakibine burada üst üste 3.maçta üstünlük sağlamış oldu. Bu sonuçla Toronto galibiyet oranını 21-5 yaparken, Philadelphia ise 17-9’da kaldı.

Raptors’da Kawhi Leonard (36 sayı, 5/6 3sayı, 9 ribaund, 5 topçalma) maçın yıldızı olurken, iki Avrupalı uzun, İspanyol Serge Ibaka (18 sayı, 8 ribaund, 2 asist) ve kenardan gelen Litvanyalı Jonas Valanciunas (26 sayı, 8 ribaund, 2 asist) galibiyetin diğer mimarları oldular. 

76ers cephesinde Jimmy Butler (38 sayı, 4/7 3sayı, 10 ribaund) en iyi direnen isim olurken, J.J Redick (25 sayı, 5/12 3sayı, 4 asist) ve triple-double’ın kıyısından dönen Ben Simmons da (8 sayı, 10 ribaund, 11 asist) önemli performanslar sergilediler. Yıldız uzun Joel Embiid (10 sayı, 12 ribaund, 5 asist, 2 blok) ise skor anlamında kendi standartlarına göre vasat bir günündeydi.

Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise sadece 7 dakika süre alabildi ve istatistik kağıdının herhangi bir bölümünü doldurmayı başaramadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- KAWHI LEONARD’IN PERFORMANSI:

https://youtu.be/8BWuuie-0Qw

2- MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …