Güncel Haberler

George’un Performansı Westbrook’un Triple-Double’ını Bile Geri Planda Bıraktı!

Oklahoma City Thunder konuk olduğu Brooklyn Nets karşısında epey zorlandı ancak iki yıldızı Russell Westbrook ve Paul George liderliğinde 114-112 galibiyete uzanmayı başardı.

Thunder 23 sayı farktan gelip kazanırken, George 25’i son çeyrekte olmak üzere tam 47 sayı gönderdi Nets potasına. Yay gerisinden 6/13 gibi özel bir yüzde yakalayan tecrübeli forvet, bitime 3 saniye kala kaybettiği üçlükle de aynı zamanda sonucu belirleyen isim oldu. 37 dakika parkede kalan George, skor anlamında patlama yaptığı gecede istatistiklerine 15 ribaund ve 4 asist ekleyerek aynı zamanda double-double yaptı. 

Westbrook (21 sayı, 15 ribaund, 17 asist) komple bir performans sergileyerek kariyerinin 108.triple-double’ına imza atarken, Steve Adams (15 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 topçalma) da arkadaşlarına boyalı alanda yine önemli bir destek sağladı.

Nets cephesinde Allen Crabbe (22 sayı, 7/13 3sayı, 4 ribaund, 2 asist), Joe Harris (19 sayı, 3/4 3sayı, 7 ribaund, 2 asist), D’Angelo Russell (17 sayı, 3/7 3sayı, 4 asist, 2 topçalma), Jarret Allen (15 sayı, 8 ribaund, 4 asist) ve kenardan gelen Spencer Dinwiddie’nin (17 sayı, 2 asist, 2 blok) performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

1- PAUL GEORGE’UN PERFORMANSI:

https://www.youtube.com/watch?v=w62rVL89h7s

2- RUSSEL WESTBROOK’UN PERFORMANSI:

3- MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …