Güncel Haberler

Burak Gören: “Ara bize mental olarak da yaradı.”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 9. haftasında TOFAŞ‘ı 85-72 mağlup eden Türk Telekom başantrenörü Burak Gören, maç sonu basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu:

“Öncelikle söze çok değerli bir takımı yendiğimizi söyleyerek başlamak istiyorum. TOFAŞ, 4-5 senedir ciddi bir yapılanmayla, saygıdeğer bir kulüp, biz de kendilerini çok saygı duyuyoruz ve yaptıklarını takdir ediyoruz. Başlarında da çok tecrübeli isim Orhun Ene bulunuyor. O yüzden böyle bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Ayrıca değinmeden geçmek istemiyorum, son 2-3 maçtır seyircimizin desteğini hissetmemiz bizi mutlu ediyor.

Maça gelecek olursak; Trabzon maçıyla birlikte bizim diğer takımlardan 4-5 gün daha fazla aramız olmuştu. Açıkçası bu fazla ara beni korkutmuştu. Ama aksine bu uzun ara mental olarak bize yaradığını söyleyebilirim. Milli takımdan dönen Metin Türen, sadece tek antrenman yapmıştı. Ama karşılaşmada ikinci yarı etkili oldu. Takımın tamamı ve özellikle Kaya ile Ender özellikle maçın sonunda çok büyük bir zeka ve özveri ortaya koydular.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …