Güncel Haberler

Sakarya’da Yabancılar Bir Bir Ayrılıyor

Küçüleceğini açıklayan ve öncelikle koç Selçuk Ernak ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırıp ardından hızlı bir şekilde koç Ozan Bulkaz ile anlaşan ADATIP Sakarya BŞB‘de yabancı oyuncular da birbir takımdan ayrılmaya başladı.

Ödemelerini alamadığı için serbest kalma konusundaki ilk girişimi gerçekleştiren Kamerunlu uzun Landry Nnoko‘nun yakın zamanda Almanya easy Credit’in güçlü takımlarından ve temsilcimiz TOFAŞ’ın EuroCup’daki rakiplerinden Alba Berlin ile anlaşması bekleniyor.

Maaşı yüksek olan isimlerden biri olan ve bu nedenle yönetimin yolları ayırma konusunda sıcak baktığı NBA patentli guard Toney Douglas‘ın ise daha önce belirttiğim gibi Darüşşafaka Tekfen ile anlaşması bekleniyor. 

Bir diğer ayrılık haberi ise Belçikalı skorer Jean Salumu‘dan geldi. Tecrübeli oyuncu milli takım maçları için verilen arada ülkesinin 2021 FIBA EuroBasket ön eleme maçlarında yer almıştı ancak maçlar bitmiş ve ara tamamlanmış olmasına rağmen halen Sakarya’ya geri dönmedi. 

Bu gelişmeler üzerine Sakarya’nın sezonun hedef maçlarından biri olan İBB mücadelesine sadece 2 yabancı ile çıkacağı ve transfer hamlelerini koç Bulkaz yönetiminde Galatasaray maçına kadar tamamlamaya çalışılacağı belirtiliyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …