Güncel Haberler

Ahmet Çakı: “Enerjimiz iyiydi ama çok basit hatalar yaptık.”

Darüşşafaka Tekfen‘in Galatasaray mağlubiyeti sonrası koç Ahmet Çakı sonucu ve oyunu değerlendirdi.

Darüşşafaka koçu maç sonrası şunları söyledi:

“Maça çok gergin başladık. Enerjimiz iyiydi ama çok basit hatalar yaptık. 15 maç top kaybı yapıp 18 sayı yedik bunların üzerinden. Oyunun içine girdiğimize farkı kapattık, beş sayı gerideydik ama iyi bir farktı bu. Üçüncü çeyreğe de iyi döndük, oyunun kontrolünü ele aldık. Bir sayı geride kalmamıza rağmen… 6 dakika kala 6 sayı öndeydik, sonrasında çok basit hatalar yaptık. Kontrolü eline aldığımız maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Öne geçtiğimiz noktada kontrolü alıp maçı galibiyetle bitirmeliydik. Bu şekilde kaybettiğimiz için üzgünüz.”

“Toney Douglas’la anlaştık, yarın bizle beraber olacak. Özellikle son topu kullanmakta değil ama son anlarda karar verme konusunda bize kalite katmasını beklediğimiz bir oyuncu olduğu için zaten kendisiyle anlaştık.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …