Güncel Haberler

Memphis’in Brooklyn’i Geçebilmesi İçin 2 Uzatma Gerekti!

Doğu’nun tehlikeli takımlarından Brooklyn Nets yine dişini gösterdi ve evinde ağırladığı Batı’nın formda takımlarından Memphis Grizzlies‘e 2 uzatma boyunca direndi. Ancak gülen taraf tecrübeli guardı Mike Conley liderliğindeki misafir takım oldu.

Maçın normal süresi 111-111 tamamlanırken, ilk uzatma bölümünde de takımlar üstünlük kuramadı birbirlerine ve bu kez 117-117 ile ikinci uzatma bölümüne gidildi. İkinci uzatma bölümünde sahneye çıkan tecrübeli guard Mike Conley takımının 14 sayısından 13’üne imza atarak galibiyeti getirdi. 46 dakika parkede kalan Conley karşılaşmayı da 37 sayı, 10 asist, 5 ribaund istatistikleri ile tamamladı.

Grizzlies cephesinde çaylak Jarren Jackson Jr. (36 sayı, 8 ribaund, 2 asist) bu sezon bir çaylağın attığı en yüksek skora ulaştı. İspanyol uzun Marc Gasol da (15 sayı, 15 ribaund, 5 asist, 2 topçalma, 3 blok) önemli katkı verdi çok yönlü performansı ile. 

Nets’de ise D’Angelo Russell (26 sayı, 5/14 3sayı, 8 asist, 3 topçalma) ön plana çıkarken, Jarrett Allen (15 sayı, 12 ribaund, 5 asist) ve kenardan gelen 2 isim DeMarre Carroll (21 sayı, 4/6 3sayı, 12 ribaund) ile Shabazz Napier’in (18 sayı, 6 ribaund, 2 asist) performansları galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …