Güncel Haberler

Maurizio Gherardini: Harika bir takım eforu ortaya koyduk

Fenerbahçe Genel Menajeri Maurizio Gherardini, deplasmanda gelen Barcelona Lassa galibiyetini Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi. Barcelona karşısında çok iyi bir takım eforu ortaya koyduklarını belirten Gherardini, sezonun bugüne kadarki bölümünde iyi bir performans ortaya koyduklarını belirtti.

Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren Maurizio Gherardini, “Harika bir takım eforu ortaya koyduk. Rakip hem EuroLeague’de hem de Liga ACB’de iyi maçlar kazanmıştı. Bizim için ise en iyi zaman değildi. Takım olarak fedakarlık yapmamız ve toplam bir efor göstermemiz gerekti. Sonuç olarak takım, bu performansı ortaya koydu ve galibiyeti elde etti.” dedi.

Ardından sezonla ilgili konuşan Gherardini, “Tabii ki sezonun 3’te 1’lik bölümünü geride bıraktık. Sezon başında 10 maçın 9’unu kazanacağımızı söyleseler soru işaretiyle yaklaşırdık. Takım olarak sezonun bu bölümüne kadar iyi bir performans ortaya koyduk.” ifadelerine değindi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …