Güncel Haberler

İsrail, Sırbistan’ı Devirdi

2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri L grubu mücadelesinde İsrail evinde ağırladığı güçlü rakibi Sırbistan‘ı 83-74 yenmeyi başardı. Bu sonuçla Sırbistan 5 galibiyette ve 3.sırada kalırken İsrail ise 4 galibiyetle 4.sırada yer aldı ve Dünya Kupası bileti için şansını sürdürdü.

Son çeyreğe Sırbistan’ın 60-59 üstünlüğü ile girilmesine rağmen İsrail 24-14’lük seriyle maçtan galip ayrılmayı başardı.

İsrail cephesinde Guy Pnini (18 sayı, 5/7 3sayı, 3 ribaund), Jake Cohen (14 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 2 topçalma), koç David Blatt’ın oğlu Tamir Blatt (10 sayı, 9 asist, 7 topçalma) ve Yovel Zoosman (10 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 4 topçalma) ön plana çıkan isimler oldular.

Sırbistan’da ise, Dragan Milosavljevic (17 sayı, 3 ribaund, 3 asist), Marko Simonovic (13 sayı, 2/4 3sayı, 3 ribaund, 2 asist) ve Miroslav Raduljica (12 sayı, 7 ribaund, 4 topçalma) mağlubiyete engel olamadılar.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olimpiyat Elemeleri: İsrail, Estonya’ya Kaybetti Ama Liderliği Kaptırmadı (Madar 6 sayı, 7 asist)

2024 Paris Olimpiyatarı için düzenlenen ön eleme turnuvalarının Estonya ayağında İsrail, A grubu mücadelesinde ev …