Güncel Haberler

Ataman: “Çok önemli bir maçtı, mükemmel oynadık ve çok önemli bir galibiyet aldık.”

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta maçında İspanya’nın Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımını 96-85 mağlup eden Anadolu Efes’te baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında görüşlerini şöyle açıkladı:

“Bu akşam maça mükemmel başladık. Özellikle savunmada çok iyiydik ve içeriyi çok iyi kapattık. Maçtan önceki stratejimizde pota altını iyi korumak vardı özellikle Shengelia ve Poirier’e karşı. Onlara kolay sayı şansı vermedik ve hücumda topu iyi dolaştırdık ve ilk çeyrekte mükemmel oynadık. İkinci çeyrekte ise yorgunluk belirdi. Benchten gelen ikinci beşimiz istediğimiz katkıyı veremedi. Bu bölümde rotasyona belki biraz fazla gittik. İkinci beşimiz ritim bulamadı ve onlara geri dönme imkanı verdik ve ilk yarıyı iki sayı ile önde tamamladık. Üçüncü çeyreğe ilk beşimiz ile başladık. Özellikle Doğuş harika bir enerji ortaya koydu. Gerçek bir kaptan gibi oynadı, müthiş mücadele etti. Bu bölümde savunmada top çalarak sayılar bulduk. Hücumda da rahatladık. Simon, Micic, Beaubois ve Motum’un hücum performansları ile maçı 96 sayıyla tamamladık. Euroleague için mükemmel bir skor bu. 23 asist yapıp, 13 de top çaldık. Bu rakamlar Euroelague seviyesinde çok iyi. Oyuncularımı tebrik ederim. Çok önemli bir maçtı, mükemmel oynadık ve çok önemli bir galibiyet aldık.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …