Güncel Haberler

Anadolu Efes’li Oyunculardan Büyük Fedakarlık

Milli Takımımız Pazar günü Karadağ ile çok kritik bir maça çıkacak. Bu maç öncesi İspanya karşısında alınan galibiyetin morali takımdaki özgüveni de yükseltmiş durumda. Anadolu Efes‘li oyuncular ise bunu bir seviye daha yukarı çıkararak kulüplerini de unutmadılar.

Lacivert beyazlılar bu akşam Baskonia ile İstanbul’da kritik bir maça çıkacak. Doğuş Balbay, Buğrahan Tuncer, Sertaç Şanlı ve Metecan Birsen de dinlenme sürelerinden fedakarlık ederek İstanbul’a uçtular ve bu maçta takım kadrosunda yer alarak koç Ataman’ın elini kolaylaştıracaklar rotasyon anlamında. Maçın ardından da hemen Karadağ’a uçarak milli takım kafilesine yeniden katılacaklar.

Bu kadar fedarkarlığı bizim dışımızda tek yapan ülke ise Karadağ olmuştu. Euroleague temsilcileri Buducnost’un oyuncuları benzer bir fedakarlığa imza atmışlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …