Güncel Haberler

LeBron, Oğluyla Sahaya Çıkmak İçin Planını Yapmış Bile

LeBron James’in oğluyla beraber NBA parkelerinde olmak istediğini biliyorduk. Kral’ın bunun için planlara çoktan başladığını ise yeni öğrendik.

James de bu konudaki isteğini daha önce dile getirmişti. Kral, oğluyla beraber sahaya çıkma arzusunu bir kere daha yaptığı son açıklamalarla vurguladı.

Tim Ferriss’e konuşan LeBron şu ifadeleri kullandı:

“Oğlumla beraber sahaya çıkmak isterim. Şu an sekizinci sınıfta. Bugünkü yolundan devam ederse 5-6 yıl içinde NBA’de olabilir. Böylesi bir an hem benim hem ailem hem de herkes için inanılmaz olur. Göreceğiz. Bunun için vücuduma iyi bakmam en önemli öncelik. Ama zihniniz taze değilse vücudunuz da yarı yolda kalır. Tanrı’nın, ekibimin yardımıyla birlikte en büyük oğlumla sahada olursam harika olur tabii ki.”

LeBron’un özetlediği plan 37-38 yaşında da kesinlikle NBA’de olacağı, olmak istediği, hatta bunun için planını yaptığı anlamına geliyor.

Diğer yandan Los Angeles Lakers‘ın da Kral’ın oğlunu draft etmesi ya da o günün şartlarında bir başka çözüm bulunması gerekiyor.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …