Güncel Haberler

Denver Lebron ve Arkadaşlarını Fena Dağıttı

Denver Nuggets Pepsi Center’da ağırladığı Los Angeles Lakers karşısında 117-85’lik skorla beklenenden çok daha rahat bir galiibiyete imza attı. Ev sahibi 14.galibiyetini alırken Lakers ise 11 galibiyette kaldı. 

Daha istekli ve enerjik bir oyun ortaya koyan Denver’ın ribaundlarda kurduğu üstünlük (60-39) farkın bu kadar açılmasının da temel nedenlerinden biriydi. 

Ev sahibinde skor dağılımı oldukça iyiydi. Paul Millsap (20 sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 blok), Jamal Murray (20 sayı, 3 ribaund, 4 asist), Nikola Jokic (14 sayı, 7 ribaund, 7 asist) ve kenardan gelen Malik Beasley (20 sayı, 4 ribaund, 2 topçalma) galibiyetin mimarları oldular.

Lakers cephesinde ise kötü gününde olan Lebron James (14 sayı, 5/15 sahaiçi, 7 ribaund, 2 asist, 2 topçalma, 2 blok) fazla katkı veremezken, genç yıldızlar Kyle Kuzma (21 sayı, 3 ribaund, 3 asist) ve Brandon Ingram’ın (14 sayı, 2 ribaund, 2 asist) katkıları da yetersiz kaldı haliyle.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …