Güncel Haberler

Vesely: Obradovic bana basketbolu yeniden sevdirdi

Fenerbahçe TV’de bir programa katılan Jan Vesely, açıklamalarda bulundu;

“Partizan’da 3 numara oynadığım için uzun mesafe şutları kullanıyordum, çok fazla seçeneğim yoktu. NBA’deki sürecim çok mutlu olmadığım bir süreçti, özellikle serbest atışlarda da %20 ortalama ile attığım dönemler oldu. Bunların hiçbiri teknik sebepler değildi, mentaldi.”

“Obradovic bana bir şans verdi.”

“Obradovic Fenerbahçe’ye geldiğimde bana bir şans verdi ve tekrar basketbolu sevdirdi. NBA dönemlerimde basketboldan soğumuştum çok mutlu değildim. 4-5 pozisyonlarının daha iyi olacağını düşünüyordu ki ben de öyle düşünüyorum. Tabii ki daha da uzun atış fırsatlarım oluyor ancak henüz çok rahat hissetmiyorum kendimi, daha da geliştirdikten sonra kullanabilirim ancak o sene bu sene değil.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …