Güncel Haberler

RESMİ: Landesberg Avusturya Milli Takımında

Sizlere daha önce detaylarını ilettiğim üzere Türk Telekom forması giyen skorer guard Sylven Landesberg, resmi olarak Avusturya milli takımının devşirme oyuncusu oldu.

1.98 boyunda olan 28 yaşındaki Birleşik Amerikalı skorer aynı zamanda İsrail vatandaşlığına da sahipti ama şuana kadar hiç İsrail milli takımı forması giymemişti.

Landesberg, Avusturya’nın EuroBasket 2021 ön eleme turunda oynayacağı Büyük Britanya ve Kıbrıs Rum Kesimi maçlarında görev yapabilecek. Avusturya milli takımı başantrenörü Mike Coffin, Avusturya Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesine yaptığı açıklamada; “Sylven’in uluslararası arenadaki tecrübesi nedeniyle beklentilerimiz yüksek. Ondan önemli anlarda sorumluluk alacak bir kilit oyuncu performansı bekliyoruz. Ancak uyum sağlaması biraz zaman alacak ve bizim sadece 2 günümüz var. Gelecekte takıma ve Avusturya basketboluna çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.” dedi.

Bu sezon Türk Telekom formasıyla Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 7 maçta 19.1 sayı, 3 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları yakalayan Landesberg, 7DAYS EuroCup’ta ise 8 maçta 17.6 sayı, 3.1 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları ile görev yaptı.

Sportando

https://www.instagram.com/p/BqpZ4drjMB_/

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …