Güncel Haberler

Olympiakos Tanıdık Bir Skorer ile Anlaşmaya Yakın

San Antonio Spurs tarafından serbest bırakılan eski Anadolu Efesli şutör guard Brandon Paul, yaz döneminde Baskonia ile Barcelona’nın da radarına girmiş ancak taraflar anlaşma sağlayamamıştı.

Halen boşta olan Birleşik Amerikalı skorer, koç Blatt yönetimindeki Olympiakos ile görüşmeler yaptı ve olumlu gelişmeler olduğu haberleri var. 2 numarada eksiği olan Yunan ekibinin yakın zamanda bu transferi sonlandırması bekleniyor.

1.93 boyundaki 1991 doğumlu Paul Avrupa tecrübesi yüksek olan bir guard. Nizhny Novgorod, Joventut Badalona ve temsilcimiz Anadolu Efes’te de forma giymişti NBA macerasına başlamadan önce. Spurs forması ile geçtiğimiz sezonda 60 maça çıkan Paul, ortalama 9.6 dakika süre alırken 2.4 sayı %27.8 3sayı 1.2 ribaund istatistikleri ile oynamıştı.

Birleşik Amerikalı guard, yüksek yüzdeli üçlükleri ile ön plana çıktı kariyeri boyunca. Anadolu Efes forması ile sergilediği performansta da onu böyle hatırlıyoruz zaten. Diğer taraftan delici özelliği olan ve dribbling üzerinden kendi şutunu da yaratabilen bir guard. Ayrıca işin savunma tarafında da çabuk elleri ve atletik özellikleri ile topa iyi baskı yapabilen, çaldığı toparla takımına kolay hızlı hücum sayıları armağan edebilen bir guard.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …