Güncel Haberler

76ers Son Saniyede Butler ile Güldü (Furkan 2 sayı)

Philadelphia 76ers konul olduğu Brooklyn Nets‘i yeni yıldızı Jimmy Butler‘ın son saniye üçlüğü ile 127-125 yenmeyi başardı. 76ers son 5 dakikaya 105-118 geride girdiği maçı 22-7’lik seri ile çevirmeyi bildi.  Bu sonuçla birlikte Nets üst üste 3.yenilgisini almış oldu.

Galibiyet yolunda Joel Embiid (32 sayı, 12 ribaund, 4 asist) ve son saniye basketi ile maçı kazandıran Jimmy Butler (34 sayı, 12 ribaund, 2 asist, 4 topçalma) yıldızlaşırken, 7 dakika süre alan Furkan Korkmaz 0/2 üçlük, 1/2 ikilik ile 2 sayı kaydetti, 1 ribaund aldı, 1 de top çaldı.

Brooklyn Nets’de ise D’Angelo Russell (38 sayı, 8 ribaund, 8 asist) neredeyse takımını tek başına sırtlarken, kenardan gelen Spencer Dinwiddie de (31 sayı, 4/5 3sayı, 3 ribaund, 5 asist) onun en büyük destekçisi oldu ama galibiyet için yeterli olmadı bu ikilinin performansı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Butler’ın maç kazandıran basketi:

Maçın geniş özeti:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …