Güncel Haberler

Barcelona El Clasico’da Kazanan Taraf Oldu

İspanya Liga Endesa‘da haftanın maçında ilk 2 sırada yer alan ezeli rakipler Barcelona ile Real Madrid El Clasico’da karşılaştı ve maçı son çeyrekteki basketboluyla 86-69’luk farklı skorla kazanan Barcelona oldu.

Sergio Llull’un sakatlığından dolayı oynamadığı maçta Real Madrid ilk bölümde Randolph’tan gelen 8 sayıyla maça başladı. Barcelona boyalı alanda Tomic’i çok iyi kullanırken, Pangos’tan da 5 sayılık katkı alıp ilk çeyreği 20-19 önde tamamladı. İkinci periyota Real iyi girse de Barcelona devrenin sonunu daha iyi oynadı. Singleton ve Kuric’in ön plana çıktığı bu çeyrekte Real de rakibine Ayon ile karşılık verse de devre 39-36 Barça lehine sonuçlandı.

İkinci yarıda Hanga, Seraphi ve Heurtel’i kullanan Barça karşısında Real Carroll’ın tek çeyrekte tek başına attığı 10 sayı ve Taylor’dan gelen 5 sayıyla ayakta kalıp son periyoda 63-59 başlasa da son periyotta Barcelona fişi çekti. Kuric ve Heurtel’in öne çıktığı bu bölümde peş peşe hücumlardan boş dönen rakibi karşısında farkı 20 seviyesine getiren Barça maçı da 86-69 kazandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …