Güncel Haberler

Tecrübeli Uzun Pınar Karşıyaka Yolunda

FIBA Europe Cup‘da üst tura çıkmayı başaran ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde de özellikle İzmir’de aldığı galibiyetlerle toparlanmaya başlayan Pınar Karşıyaka pota altına da önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor.

Sezona İstanbul BBSK ile başlayan ve son haftalarda artan performansı ile eski günlerine döndüğünü gösteren milli uzun Semih Erden‘in önümüzdeki günlerde İzmir temsilcisi ile anlaşacağı haberleri dolanıyor kulislerde. Taraflar arasında görüşmelerin yapıldığı ve olumlu geçtiği gelen haberler arasında.

Semih Erden bu sezon İBB forması ile BSL’de 6 maça çıktı ve ortalama 24.5 dakika süre alırken 10.8 sayı, 5.3 ribaund ve Europe Cup’da ise 5 maçta forma giyerken 23.4 dakika süre almış ve 12.6 sayı, 7.4 ribaund, 1.8 asist ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …