Güncel Haberler

Cedi Osman: İnsanlar Bize ‘Siz Berbatsınız’ Diyordu

Cedi Osman, Sixers galibiyetinin ardından konuştu.

Cedi’nin maça dair açıklaması şu şekildeydi:

“Kesinlikle doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Aslında bir süredir böyleydik ancak sadece sonuç alamıyorduk. Kritik anlarda gereğinden fazla heyecanlanıyorduk. İyiye doğru gittiğimizi biliyorduk. Bu akşam da takım olarak harika bir maç çıkardık. Philadelphia gibi iyi bir takıma karşı aldığımız bu galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Bence en iyi maçımızı oynadık.”

Cleveland, yakın geçen bir çok maçı son anlarda kaybetti. Bu maç da o şekilde gelişti. Ancak diğerlerinden farkı neydi?

“Bence topu paylaşma konusunda taviz vermedik. Boş adamları bulduk ve şutları isabetli kullandık. Savunmada da çok iyi iş yaptık. Sert oynayıp onların kolay sayı bulmalarını engelledik. Takımdaki herkes çok iyi maç çıkardı. İstatistiklere bakıldığında da yanılmıyorsam 5-6 oyuncu çift haneli skor üretti. Biraz konu dışı olacak ama… İnsanlar bize ‘siz berbatsınız’ diyordu. Bu akşam kazandık ve bu yüzden ayrıca mutluyum.”

Benchin son çeyrekteki reaksiyonu, bir arada kalması ve sevinci görülmeye değerdi. Cedi bu konuda şöyle düşünüyor:

“Harika bir histi. Bilhassa son anlarda Jordan Clarkson ve Rodney Hood’un isabetleri sonrası herkes moda girmiş vaziyetteydi. Çünkü galibiyeti hak etmiştik. Maçın başından beri çok iyi oynuyorduk. Yarın önümüzde Houston’a karşı önemli bir maç var. Hazır olacağız. Şimdi dinlenmemiz gerekiyor. Eve döndüğümüzde bu maçı unutmamız gerekiyor. Biz çok iyi bir takımız. Olay tecrübede bitiyor. Çoğu maç yakın geçti ama tecrübe kısmında eksik kaldık. Bu akşam ise herkese karşı oynayabileceğimizi ve bizim de NBA oyuncusu olduğumuzu gösterdik. Sert oynamaya ve insanların haksız olduğunu göstermeye devam etmeliyiz.”

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …