Güncel Haberler

Zalgiris’in İç Saha Kabusu Devam Ederken Khimki’den İlk Deplasman Galibiyeti Geldi!

Turkish Airlines EuroLeague‘de bu sezon oynadığı tüm iç saha maçlarını kaybeden Zalgiris Kaunas, konuk ettiği Khimki Moskova‘ya da 84-83 mağlup oldu. Khimki de bu sonuçla ilk deplasman galibiyetini almayı başardı.

Turkish Airlines EuroLeague’in 9.haftasında Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas, Rus ekibi Khimki Moskova’yı konuk etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Zalgiris, ilk çeyreği 26-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte skordaki dengeyi kuran Khimki, ilk yarının 39-37 tamamlanmasını sağladı. Üçüncü çeyrekte öne geçmeyi de başaran Khimki, son çeyreğe 57-58’lik skorla üstün girdi. Maçın son bölümü büyük çekişmeye sahne olurken hata yapmayan Khimki Moskova, karşılaşmadan 83-84’lük skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla Zalgiris, 9. maçında 6. mağlubiyetini alırken iç sahada henüz kazanmayı başaramadı. Khimki Moskova ise ilk deplasman galibiyetini alırken toplamda da 3. galibiyetini elde etti.

Öne çıkan performanslar;

Zalgiris Kaunas: Brandon Davies (23 sayı, 15/18 serbest atış, 13 ribaund, 3 asist), Marius Grigonis (13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 topçalma)
Khimki: Alexey Shved (25 sayı, 2 ribaund, 10 asist, 4 topçalma), Jordan Mickey (20 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 topçalma)

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …