Güncel Haberler

Harden Atmaya Rockets Kazanmaya Devam Ediyor

Houston Rockets ve James Harden‘ın bu kez kurbanı evlerinde konuk ettikleri Detroit Pistons oldu. Ev sahibi son ana kadar nefeslerin tutulduğu maçtan 126-124’lük skorla galip ayrıldı ve galibiyet serisini 5 maça çıkarmış oldu. Rockets oynadığı son 10 maçtan 8 tanesinde hanesine galibiyet yazdırmayı başardı.

James Harden (43 sayı, 4/9 3sayı, 7 ribaund, 9 asist, 4 topçalma) yıldızlaşırken, İsviçreli uzun Clint Capela (27 sayı, 15 ribaund, 4 blok) ve Chris Paul de (20 sayı, 2 ribaund, 7 asist) galibiyetin diğer önemli parçaları oldular.

Detroit cephesinde Blake Griffin‘in (37 sayı, 6/9 3sayı, 11 ribaund, 4 asist) etkili performansı galibiyet için yeterli olmazken, Andre Drummond (20 sayı, 11 ribaund) ise kendi standartlarına göre sıradan bir maç çıkardı. 

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/A9npTEFfoQ4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …