Güncel Haberler

Washington Geç Açıldı ama Clippers’ı Devirdi

Son günlerin formsuz ekibi Washington Wizards ilk yarı 20’nin üzerinden farkla geri düştüğü maçta direnç göstererek önemli bir geri dönüşe imza attı ve konuk ettiği Los Angeles Clippers‘ı 125-118 yenmeyi başardı.

Son çeyrekte kendine gelen ve 12 dakikada 39-26 seri yakalayan Wizards’da 30 sayı eşit bir dağılımla John Wall, Bradley Beal, Jeff Green üçlüsünden geldi. Dwiht Howard sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Son çeyreğin etkili isimlerden John Wall (30 sayı, 4 ribaund, 8 asist, 2 topçalma, 2 blok) maçın da yıldızıydı. Bradley Beal (27 sayı, 3 ribaund, 7 asist) ona en önemli katkıyı veren isim olurken, kenardan gelen Jeff Green de (20 sayı, 7 ribaund, 3 asist) x-faktör oldu.

Clippers cephesinde ise Tobias Harris (29 sayı, 9 ribaund) en iyi performansı gösteren isim olurken, Shai Gilgeous-Alexander (17 sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 topçalma) ve kenardan gelen 2 isim, Montrezl Harrell (20 sayı, 9 ribaund, 2 asist) ve Lou Williams da (17 sayı, 2 ribaund, 3 asist) önemli katkılar verdiler. Milos Teodosic süre almadı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …