Güncel Haberler

Zalgiris Kaunas’a Kaptan’dan Kötü haber!

THY Euroleague‘de çift hafta programı öncesinde Zalgiris Kaunas‘a kötü haber…

Pazartesi yapılan idmanda sakatlanan kaptan Paulius Jankunas sakatlandı. Litvanyalı uzun birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. 34 yaşındaki tecrübeli uzun bu sezon 7 Euroleague maçında da forma giyerken, ortalama 18 dakika parkede kalmış ve 7.9 sayı, 3.3 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 

Özellikle ikili oyunlar sonrası dışarı açılacakları attığı etkili orta mesafe şutlarla Zalgiris’in sisteminde koç Jasikevicius’un en güvendiği isimlerden biriydi. Onun yokluğunda hücum çeşitliliğinde Litvanya ekibinin elinin daralacağı bir gerçek.

Zalgiris Kaunas, çift haftada CSKA Moskova ve Khimki ile karşılaşacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …