Güncel Haberler

Obradovic: “Çok ciddi bir mücadele ortaya koymak zorundayız.”

Turkish Airlines EuroLeague 8. hafta maçında Darüşşafaka Tekfen’i konuk edecek olan Fenerbahçe‘de karşılaşma öncesi başantrenör Zeljko Obradovic ile İtalyan yıldız Nicolo Melli açıklamalarda bulundu.

Obradovic, kaliteli bir takıma karşı oynayacaklarını ve ciddi bir mücadele ortaya koymaları gerektiğini belirtirken; Nicolo Melli ise sert bir maç olacağının altını çizdi ve 40 dakika boyunca konsantre kalmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Zeljko Obradovic: “EuroLeague’de çift maç haftasındaki ilk karşılaşmaya çıkacağız. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olan Darüşşafaka’ya karşı oynayacağız. Çok ciddi bir mücadele ortaya koymak zorundayız” dedi.

Nicolo Melli ise, “Sert bir karşılaşma olacak. EuroLeague’de her maç zorludur. Rakibimiz, EuroLeague’de Türkiye Ligi’nden daha farklı bir görüntü ortaya koyuyor. Bu sezon onlara karşı en az dört maça çıkacağız ve bu da ilk mücadelemiz olacak. Bu bir İstanbul derbisi ve özel bir karşılaşma. Aynı zamanda bu maçı evimizde oynayacağız ve salonumuzda hata yapmamamız gerekiyor. Söylediğim gibi; sert bir maç olacak ve 40 dakika boyunca konsantre kalabilmeyi diliyoruz” ifadelerine değindi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …